Festivitatea de premiere 2023/2024 la Școala ,,Mihai Eminescu” Pitești



Joi, 20.06.2024, în intervalul orar 18.00-21.00, în curtea interioară a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești, frumos amenajată pentru moment festiv, s-a tras cortina peste anul școlar 2023/2024. A fost un eveniment ce a încununat munca de un an a elevilor și a cadrelor didactice, un an plin de momente unice, o demonstrație a opțiunii alegerii de către elevi și părinți să studieze la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din Pitești, locul unde se pun bazele unui învățământ de calitate și ale unei educații sănătoase.


Acest lucru este confirmat în timp de numărul mare de rezultatele obținute de elevii unității de învățământ la diferitele olimpiade naționale, concursuri naționale, concursuri interjudețene și alte întreceri școlare la care elevii instituției de învățământ au luat parte.


#Festivitate de premiere, la clasele de gimnaziu, a celor mai buni elevi la învățătură și disciplină


Profesorii diriginți au acordat premii de excelență, premii și mențiuni pentru rezultate foarte bune la învățătură și la disciplină celor mai merituoși elevi ai  școlii:


























#Momentul tradițional al predării cheii școlii


În fiecare an, unul dintre momentele încărcate de sensibilitate și de emoție este cel în care este predată cheia școlii. Astfel, Irina-Ioana TACHE și Andrei-Rareș BÂLDAN, din clasele a VIII-a G și respectiv a VIII-a D, șefi de promoție 2024, au predat cheia elevilor cu cele mai bune rezultate la nivelul claselor a VII-a, Alexandra BADEA, Andrei-Vlad HAIDUCU și Rareș-Nicolae BUZATU-MIHĂESCU, toți din clasa a VII-a C. Cei cinci elevi, în discursul lor, au mulțumit tuturor cadrelor didactice ale instituției de învățământ pentru devotamentul și dragostea de care dau dovadă.



#Premierea elevilor Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu“ cu rezultate la olimpiade școlare


Un alt moment cu adevărat deosebit în programul festivității a fost premierea, cu sprijinul Asociației Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești (A.P.E.S.M.E.P.), a tuturor elevilor care au participat sau au obținut rezultate la fazele finale ale olimpiadelor naționale pe specialități, sau la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. În urma analizei în consiliul de administrație și la nivelul A.P.E.S.M.E.P., a rezultat decizia de a premia doar rezultate la competițiile mai sus enumerate, în contextul existenței unui număr foarte mare de rezultate obținute de elevi și la concursurile naționale, interjudețene și județene, context în care ar fi fost depășit timpul alocat acestei ceremonii, precum și resursele financiare ale Asociației părinților.





Au fost momente de neuitat pentru că pe scenă au urcat toți elevii care au adus imagine unității de învățământ. De data aceasta, olimpicii noștri naționali au primit premii în bani oferite de A.P.E.S.M.E.P. Toate rezultatele la concursurile școlare ale elevilor școlii noastre vor fi centralizate și postate în perioada următoare pe site-ul instituției de învățământ, scoala11.eu.



#Moment special


Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești a înmânat doamnei profesor Floarea MARTINESCU, două diplome de excelență pentru toată activitatea depusă în calitatea de cadru didactic al instituției de învățământ, una din partea unității de învățământ și alta din partea Inspectoratului Școlar Județean Argeș. După 28 de ani de predare în școala noastră, doamna profesor trece, începând cu 1 septembrie 2024, în categoria cadrelor didactice cu statut de pensionar. Mulțumiri din partea întregului corp profesoral, pentru aportul adus de-a lungul timpului, la prestigiul și imaginea instituției de învățământ!




#Succes promoției 2024 a claselor a VIII-a la Examenul de Evaluare Națională și la admiterea în liceu!