Festivitatea de deschidere a anului școlar 2024-2025 la Școala ,,Mihai Eminescu” Pitești





Festivitatea de deschidere a noului an școlar la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești s-a desfășurat pe 9 septembrie, la ora 10:00 pentru elevii de la ciclul primar și la ora 13:00 pentru cei din ciclul gimnazial.
Atmosfera vibrantă, emoțiile, bucuria revederii, zâmbetele și florile au fost ocrotite de lumina caldă a soarelui de septembrie. Elevi, profesori, părinți au trăit din nou acest moment de referință din viața tuturor, începutul anului școlar. Cei mai emoționați au fost elevii care pășesc pentru prima dată pe calea cea lungă și plină de însemnătate a școlii, bobocii din clasele pregătitoare, cărora elevii claselor a patra le-au urat „Bun venit!”, construindu-le un pod de flori simbolic către noua etapă a vieții.
Mulțumim pentru prezență tuturor: părinți, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Pitești, ai Consiliului Local al Municipiului Pitești, preoților care ne-au binecuvântat acest început, așa cum sufletul românesc simte nevoia să o facă de milenii. Mai ales, mulțumim solistului Marius Bălan, de la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, pentru momentele emoționante oferite celor prezenți!
Un an școlar plin de succes, în care cu toții să ne împlinim țelurile!