2023/06/15 – PROIECT: Asociația Părinților premiază olimpicii naționali și internaționali, 2022/2023 ai Școlii Mihai Eminescu Pitești



Joi, 15.06.2023, ora 18.00, în curtea interioară a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești, frumos amenajată de festivitate, s-a tras cortina peste anul şcolar 2022/2023. A fost un eveniment ce a încununat munca de un an a elevilor și a cadrelor didactice, un an plin de momente unice, o demonstrație a opțiunii alegerii de către elevi și părinți să studieze la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din Piteşti, locul unde se pun bazele unui învățământ de calitate și ale unei educaţii sănătoase. Acest lucru este evidențiat de numărul mare de rezultatele obţinute de elevii unității de învățământ la diferitele olimpiade naţionale, concursuri naționale, concursuri interjudeţene şi alte întreceri şcolare la care elevii instituției de învățământ au luat parte, precum și la examenele naționale.











Momentul simbol al predării cheii şcolii


În fiecare an, unul dintre momentele încărcate de sensibilitate și de emoție este cel în care este predată cheia şcolii. Astfel, Ruxandra-Maria PANTAZICĂ, Carla-Mălina PAVEL și David-Vlad MARGHIDAN, şefi de promoţie 2023, elevi în clasa a VIII-a F, au predat cheia elevilor cu cele mai bune rezultate la nivelul claselor a VII-a, Irina-Ioana TACHE, din clasa a VII-a G, și Andrei-Rareș BÂLDAN, din clasa a VII-a D. Cei cinci elevi, în discursul lor, au mulţumit tuturor cadrelor didactice ale instituției de învățământ pentru devotamentul şi dragostea de care dau dovadă.



Premierea elevilor Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu“ cu rezultate la olimpiade școlare


Un alt moment cu adevărat deosebit în programul festivității a fost premierea, cu sprijinul Asociației Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești (A.P.E.S.M.E.P.), a tuturor elevilor care au obţinut rezultate la fazele finale ale olimpiadelor naționale pe specialități. În urma analizei în consiliul de administrație și la nivelul A.P.E.S.M.E.P., s-a conturat decizia de a premia doar rezultate la competițiile mai sus enumerate, în contextul existenței unui număr foarte mare de rezultate obţinute de elevi și la concursurile naționale, interjudețene și judeţene, context în care ar fi fost depăşit timpul alocat acestei ceremonii, precum și resursele financiare ale Asociației părinților.





Au fost momente de neuitat pentru că pe scenă au urcat toţi elevii care au adus imagine unităţii de învăţământ. De data aceasta, olimpicii noștri naționali au primit premii în bani oferite într-un procent considerabil de sponsorul SC CARPAȚI COM SRL. Toate rezultatele la concursurile școlare ale elevilor școlii noastre vor fi centralizate și postate pe site-ul instituției de învățământ, scoala11.eu.


Festivitatea de acordare a premiilor la învățătură și disciplină


În finalul festivităților, s-au acordat premii de excelență, premii și mențiuni pentru rezultate foarte bune la învățătură și la disciplină celor mai merituoși elevi ai  școlii.





Succes promoției 2023 a claselor a VIII-a la Examenul de Evaluare Națională și la admiterea în liceu!



Felicitări!