2019/12/25 – PROIECT: Atmosferă de sărbătoare la școala noastră!


Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești mulțumeste SC Leblanc Illuminations România SRL pentru sprijinul acordat, prin contract de comodat, în decorarea cu tematică Centenarului Marii Uniri și a sărbătorilor de iarnă, a intrărilor, parcului și curții interioare ale instituției noastre de învățământ.

Leblanc Illuminations România concepe, produce și comercializează decorațiuni luminoase și festive pentru a înfrumuseța orașele și casele. Este distribuitor exclusiv pentru Leblanc Illuminations, marcă de prestigiu franceză, recunoscută de mai bine de 60 de ani prin creațiile excepționale și inovatoare. În 1985, Michel Leblanc este creatorul pieței luminilor – deschizătorul de noi drumuri – este primul în Europa care realizează decoruri din lemn echipate cu dulii de porțelan. Leblanc Illuminations a anticipat nevoia de economisire a energiei, fiind primul în Europa care a intords ghirlandele LED în decorurile sale.

Menționăm câteva dintre realizările cele mai importante ale grupului francez pentru a evidenția ascensiunea sa pe piața globală, de-a lungul timpului.

2002: realizează în Maroc decorațiunile pentru nunta regelui Mohamed al IV-lea.
2012: realizează cel mai înalt Moș Crăciun din Franța, 11 m înalțime.
2013: creează decorațiunile celebrei străzi Orchard Road din Singapore.
2014: luminează centrul comercial City Walk și Ministerul de Justiție din Dubai

În prezent 90{f883843423ee5be57265e2f4d1784a53a4a21162fd9ed6ec3ce444ae5e5c92ec} din producția Grupului Leblanc este realizată în România, la sediul său din localitatea Băiculesți, județul Argeș. De-a lungul anilor Leblanc Illuminations România s-a diversificat, reinventat și adaptat întotdeauna cerințelor clientului.

Prin profesionalismul de care Leblanc Illuminations România dă dovadă, a reușit să lumineze viața și să aducă bucurie în ochii copiilor noștri.

Echipa lor de grafică a simulat aspectul intrărilor, parcului și curții noastre interioare integrând produsele în fotografii ale perimetrului vizat, pentru a ne ajuta în alegerea decorațiunilor potrivite evenimentului istoric si creării unei lumi de basm.

În 2018, Leblanc Illuminations România sărbătorește 10 ani!

La mulți ani!