APEL UMANITAR: Erika are nevoie de ajutorul nostru


Micuța Erika Andreea Dumincă, elevă în clasa a II-a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești, a fost diagnosticată, în urmă cu o săptămână, cu o boală rară (un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului).


Este dureros când auzim asemenea veste despre orice persoană, dar când e vorba de un copil ce abia a împlinit 8 ani și care, în loc să se joace și să învețe lucruri frumoase, este nevoit să își petreacă timpul pe un pat de spital, este cu atât mai trist.

In acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care presupune costuri importante.

Știm că printre noi sunt mulți oameni cu suflet mare și care au și posibilitatea să ajute în astfel de cazuri, de aceea vă punem la dispoziție informațiile necesare despre modul cum o puteți face pentru Erika.

Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi:

RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona

RO75BTRL00301205N86844XX – Asociația Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești, cu specificația ”cazul medical Duminică Erika Andreea”