În așteptarea bobocilor


*cu sonor


Veți păși în curând pe prima treaptă a celui mai important drum al vostru, școala, care vă urcă spre viață, spre viitorul plin de promisiuni. Noi, învățătorii și profesorii, vom fi alături de voi pas cu pas, treaptă cu treaptă, și an de an vom fi prietenii voștri cei mai buni, a doua familie în care veți crește și veți deveni oameni mari și frumoși.

Școala noastră vă oferă toate elementele necesare unei deveniri de succes și unei copilării armonioase: atenție și dragoste, siguranță, calitate în educație, împletirea dintre tradițional și modern, acces la proiecte interesante și la cele mai înalte competiții școlare.

Vă așteptăm cu emoție, v-am pregătit clase pline de culoare și de veselie, surprize precum un loc de joacă, spații educaționale în aer liber, teren de sport cu iarbă sintetică, laborator de informatică modern și multe altele pe care le veți descoperi pe rând.

 Anii zboară pe negândite și numai noi, profesorii, întinerim an de an, prin fiecare generație care vine în școala noastră să învețe și să se formeze în cea mai frumoasă etapă a vieții, copilăria. Ne vedem pe 9 septembrie, la ora 10, în curtea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, să pornim împreună pe calea presărată cu flori a cunoașterii și a frumosului.