Rezultatele preliminare ale promoției 2021 la Evaluarea NaționalăMinisterul Educației a publicat pe site-ul său rezultatele preliminare (înainte de contestații) la Evaluarea Națională 2021. Din Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești au participat 106 elevi din cele patru formațiuni de studiu care au absolvit în acest an ciclul gimnazial. Analiza statistică a rezultatelor evidențiază și consolidează statutul Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, de unitate de învățământ etalon la nivel local, județean și național.


Raportul procentual de promovabilitate la nivelul instituției de învățământ a fost de 90,%, cu mult peste media națională (76,8%). Peste o treime din elevi au media de examen peste 9.00 (2 elevi – clasa a VIII-a A, 13 elevi – clasa a VIII-a B, 2 elevi – clasa a VIII-a C și 19 elevi – clasa a VIII-a D). Un număr de 6 elevi au obținut nota 10(zece) la matematică.


Adresăm felicitări și mulțumiri elevilor, părinților și cadrelor didactice implicate de-a lungul timpului în obținerea acestor rezultate.


Succes la admitere!