Sărbatorim împreună #100aniRomâniaMare


Dragi copii,

Dragi părinți,

Dragi colegi,

Dragi români,

Sărbătorile de iarnă încep cu Ziua Națională a României și se termină cu ziua marelui nostru poet național Mihai Eminescu, patronul spiritual al instituției de învățământ!

Dragi copii,

Noi, cadrele didactice, ne bucurăm să vă aducem în suflet, sentimente patriotice, dragoste de neam și țară, elemente de istorie zbuciumată a poporului român, mândria de a fi român!

Filmările de la repetiții, ajunse pe rețelele de socializare au răscolit inimile a milioane de români.

Una din cele mai mari dovezi ale aprecierii sentimentelor voastre patriotice, a venit din partea Ministerului Apărării Naționale, care de la nivel înalt, ne-a contactat, a cerut informații suplimentare despre ceea ce faceți voi aici, împreună cu cadrele voastre didactice și au decis să participe alături de noi la acest eveniment, cu resurse umane și logistice, să filmeze si să transmită live aceste momente.

Mulțumim Armatei Române pentru tot ce a făcutde-a lungul timpului pentru apărarea valorilor fundamentale ale poporuluiromân.

Dragi părinți,

La ceas aniversar, vă mulțumesc, în numele întregului colectiv al instituției de învățământ, pentru sprijinul  constant acordat proiectelor noastre școlare, extrașcolare și de promovare a imaginii școlii.

Dragi colegi,

Vă mulțumesc din suflet pentru implicare în organizarea  tuturor manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri!

La mulți ani, dragi români!

La mulți ani, România!Mai jos punem la dispoziție tuturor celor interesați, fișierul care conține filmarea oficială, din partea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești, care cuprinde cadre de la evenimentul din 29 noiembrie, program organizat cu prilejul Zilei Naționale a României.Vă mulțumim!