Școala Mihai Eminescu Pitești, LIVE în emisiunea Dimineți de Vacanță, la MetropolaTV București


Munca este forma de a exprima cu succes cine eştiÎn anul şcolar 2020-2021, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești s-a bucurat de cel mai mare rezultat posibil la nivel de olimpiadă internațională: succesul de răsunet al elevului Emanuel Mazăre, medalia de aur la a XXV-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori. Această reușită este rezultatul muncii depuse de-a lungul anilor de către un copil genial, care, îndrumat de antrenorul său, prof. dr. Marian Haiducu, și-a dedicat fiecare clipă pasiunii sale, matematica.


Vă invităm pe data de 12.08.2021, ora 10.30, să urmăriți la televiziunea națională MetropolaTV București, în cadrul emisiunii Dimineți de vacanță, o discuție despre Educația de excelență, la care sunt invitați cei doi, elevul și antrenorul său. Emanuel este un copil impresionant care uimește prin maturitatea și setea de cunoaștere, prin viziunea atât de pură și de corectă asupra lumii. O gură de aer curat, un strop de speranță, într-o lume care pare a-și pierde reperele despre valoare, despre bine și rău.


Îi mulțumesc bunului Dumnezeu, profesorului meu de matematică, profesor care îmi este mentor și care m-a îndrumat în toți acești ani pentru a-mi împlini visul, precum și părinților mei, care au fost alături de mine și care m-au susținut permanent, pentru tot sprijinul oferit pe tot parcursul acestui lung drum, plin de provocări.

Emanuel Mazăre, „Jurnal de Balcaniadă”, în revista ARIPI, nr. 99-100/2021Puteți urmări AICI live online emisia postului MetropolaTV București.