Concursul de fotografie “Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, ediția I, 2019Ca în fiecare dată, și în acest an, Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești susține manifestările dedicate celei de-a 42-a ediții a Simfoniei Lalelelor!

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 12-16 aprilie 2019, prima ediție a Concursului de fotografie, intitulat “Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, în vederea obținerii de imagini artistice de la manifestările culturale, care se desfășoară sub egida Simfoniei Lalelelor, eveniment emblematic al municipalității. Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, daruri cu simbolurile Simfoniei Lalelelor, iar lucrările premiate vor fi publicate în Albumul “Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, ediția I. Perioada de înscriere este 12-16 aprilie, jurizarea și anunțarea câștigătorilor vor avea loc pe data de 17 aprilie. Lucrările premiate și numele autorilor vor fi publicate pe site-urile oficiale al Centrului Cultural Pitești și Simfoniei Lalelelor.

Concurenții pot trimite până pe data de 16 aprilie, pe adresa de e-mail a Centrului Cultural Pitești cultcentre@yahoo.com, formularul de înscriere care se descarcă de pe site-ul www.centrul-cultural-pitesti.ro,și 2 fotografii în format digital.

SUCCES!