Concursul național de postere ,,Fii inspirat!”Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) este singura federaţie neguvernamentală din România formată din organizaţii ale persoanelor afectate de HIV/SIDA, axată pe advocacy pentru promovarea şi apărarea drepturilor persoanelor infectate şi afectate de HIV/SIDA din România dar şi pe informarea, educarea şi sensibilizarea populaţiei generale cu privire la problematica HIV/SIDA. 

În acest an, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie – Ziua Mondială de luptă împotriva HIV/SIDA, UNOPA doreşte să atragă atenția populaţiei generale (cuaccent pe generaţia de copii şi tineri- elevi de gimnaziu şi liceu) asupranevoii de deschidere și acceptare a persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA.

UNOPA organizează, cu acordul Ministerului Educației Nationale, în perioada Noiembrie – Decembrie 2018, cea de-a treia editie a concursului de postere „Fiiinspirat!”. Concursul se adresează elevilor proveniți din şcoli și din licee din toată țara și se va desfăşura pe două categorii de vârstă: elevi clasele V-VIII şi IX-XII.

Calendarul concursului este:

15 octombrie – 23 noiembrie2018 – Crearea posterelor. Incrierea participanţilor.
26 noiembrie – 05 decembrie2018 – Jurizarea posterelor
14 decembrie 2018 – Expoziţiaposterelor. Premierea câștigătorilor

Regulament si alte documente utile (click pe link-uri):

1 – Regulamentul concursului

2 – Formular online de inscriere in concurs

3 – Intrebari frecvente

4 – Acordul Ministerului Educatiei Nationale pentru derularea concursului

5 – Sectiunea din site-ul UNOPA dedicata concursului


ERATĂ: Actualizare regulament concurs de postere pentru elevi „Fii inspirat”

În baza art. 15.2 din Regulamentul concursului de postere “Fii inspirat!” prin care organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și de a aduce completări modului de desfășurare a evenimentului, vă aducem la cunoștință următorele articole s-au modificat astfel:

Art.8.2. Dimensiunea posterului va fi A2 (420 x 594 mm), orientare portrait sau landscape. Pentru posterele create pe calculator, va fi adăugat pe un CD și un format digital al acestuia (.PDF sau .PNG/.JPEG).

Art.11. Calendarul concursului – Expoziția posterelor și premierea câștigătorilor se realizează în data de 17 decembrie 2018. 

Descarcă regulament actualizat aici.


Regulament-concurs_2018