Mediul educațional inspiră!

Aşa crede Asociația Părinților Elevilor Școlii Mihai Eminescu Pitești (APESMEP) care a donat și montat în curtea interioară a unității de învățământ un număr de 14 bănci, pentru confortul tututor actorilor educaționali.

Amplasate la umbra mestecenilor plantați în anii anteriori, băncile completeaza peisajul verdelui natural creat în ultimii ani care atrage privirea, interesul si prezența tuturor ca un magnet. Ideea de a amplasa aceste bănci pune în valoare baza materială a instituției de învățământ, în continuă îmbunătățire în ultimii ani.

Băncile împodobesc deja curtea interioară a Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, APESMEP fiind mândră că a implementat acest proiect, spre bucuria beneficiarilor direcți și indirecți.

Băncile atrag elevii, părinții, cadrele didactice, oaspeți de toate vârstele, mai ales că acestea au un design modern.

Chiar şi o simplă bancă poate lua conturul unei idei nobile, dedicate unui lucru atât de important cum este educația și confortul copiilor noștri.

Vă rugăm să ne sprijiniți să păstrăm aceste bănci curate și integre, pentru că reprezintă un simbol al educatiei pentru un mediu ambiant propice desfășurarii eficiente a procesului educațional.

Pr. Alin Neagoe
Președinte APESMEP