Profesor Nedea Emanoil (1952-2018)Regret adânc la trecea în eternitate a domnului profesor Emanoil Nedea

Cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești își exprimă profundul regret pentru pierderea neașteptată a domnului profesor de muzică Emanoil Nedea, care a plecat dintre noi astăzi, 28.11.2018.

Membru al colectivului de profesori ai școlii noastre de peste zece ani, domnul Emanoil Nedea ne lasă pe toți cu inima întristată, pentru că în toți acești ani a reprezentat un reper al vieții noastre. Ca profesor de muzică, a pregătit corul de elevi pentru zeci de evenimente importante, iar ca om, s-a evidențiat prin verticalitatea sa, prin profesionalism și prețuirea pentru arta muzicii.

Suntem cu gândul la familia domnului Nedea și așteptăm cu tristețe un Crăciun mai sărac fără colindele copiilor coordonați de glasul grav al domnului profesor!

Să aveți călătorie lină, Domnule Profesor!

Mesaj din partea familiei: „Pentru elevii, colegii sau prietenii care vor sa-si ia ramas bun de la domnul profesor Emanoil Nedea va asteptam la Biserica Inaltarea Domnului, sat Geamana, com .Bradu , Vineri 30.11.2018 , orele 11:30.Pana atunci el este depus in Strada Primaverii 5 nr 11, com. Bradu, sat Geamana.”

in_memoriam_emanoil_nedea