Profesor Ruxandra Isabel Stoica (1977 – 2019)Cuvintele își pierd puterea în fața tragediei care a copleșit echipa Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” Pitești.

Colega noastră, Ruxandra Stoica, învățătoare de 22 de ani a școlii noastre, o ființă plină de viață, a trecut fulgerător, astăzi, 5 octombrie 2019, în rândul celor adormiți, aducând durere și neconsolare doamnei Maria Stoica, elevilor ei, din clasa a II-a C și colegilor alături de care formase, în cei 22 de ani, o adevărată familie. Suntem cu gândul și fapta alături de familia îndurerată.

Să ai călătorie lină, Ruxandra!


Tuturor celor care au cunoscut-o pe prof. Ruxandra Isabel STOICA, elevi, colegi sau prieteni, care vor să-și ia rămas bun, la ceasul dureros al despărțirii, familia pune la dispoziție următoarele informații:

  • Corpul neînsuflețit este depus pana marți 08.10.2019, ora 10.00, în incinta Bisericii „Cimitirului Sfântul Gheorghe” din Pitești, Str. stadionului, nr. 6
  • Marți, 08.10.2019, între orele 10.30 și 11.30, Ruxandra va fi prezentă pentru ultima oară la școala sufletului ei, Școala „Mihai Eminescu” din Pitești, Str.Tineretului, nr. 4, intrarea principală.
  • Ceremonialul religios al înmormântării va avea loc marți, 08.10.2019, începând cu ora 12.00, la Biserica „Cimitirului Sfântul Gheorghe” din Pitești, Str. Stadionului, nr. 6

In memoriam Ruxandra Isabel Stoica
(1977-2019)

E greu, din diferite pricini, să scrii despre oamenii care ți-au fost colegi și apropiați, vreme de peste 22 de ani, mai ales când aceștia au fost smulși fulgerător dintre noi, din miezul vieții, la numai 42 de ani.

Ruxandra Stoica a pus tot ce avea mai bun în slujba celor 7 generații de elevi, cărora le-a vorbit despre cifre și litere și pe care i-a învățat să scrie, să citească, să spere, să iubească, să ocrotească, pe scurt, să fie oameni.

Colegă bună și săritoare, fire organizată, perseverentă și exigentă, Ruxandra n-a precupețit niciun efort în a-și face datoria de dascăl, sacrificându-și răbdarea și timpul liber în favoarea a ceea ce îndeobște denumim școala.

În aceste momente grele, ne rugăm pentru sufletul ei, pentru familia îndurerată și pentru ca Dumnezeu să dea tuturor puterea de a spune: Profesorii nu mor niciodată!

Călătorie lină, Ruxi, spre Împărăția lui Dumnezeu!

Profesor pentru învățământul primar,
Nadia Elena Pantazică