Programul Educațional Piky

Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești susține și se implică anual în proiectul Societatății  Apa Canal 2000 S.A. de educare a copiilor în ceea ce privește rolul și importanța apei, folosirea raționala a apei, protejarea mediului înconjurător, respectul pentru natură. În acest scop, a fost conceput „Programul Educațional Piky”, care a debutat in anul 2003.

Motto-ul programului educțional este: “Apa înseamnă viață, prețuiți-o și nu o risipiți!”

Piky este mascota Societatii Apa Canal 2000 SA Pitesti (marcă înregistrată) și reprezintă interfața programului educațional derulat de aceasta.

Ziua de naștere a lui Piky este 3 iunie 2003.

“A pregăti viitorul nu înseamnă decât a crea prezentul. De aceea, este important ca noi, societatea Apa Canal 2000, să formam caractere de foarte devreme și să informăm corect tinerele generații cu privire la moștenirea pe care le-o lăsăm. Atitudinea beneficiarilor noștri va fi cu mult diferită, în bine, dacă ei cunosc deja activitatea complexă pe care o desfasoară societatea noastră. Prin intermediul acestui program, copiii vor ști să prețuiască apa și eforturile depuse pentru ca aceasta sa le fie adusă la îndemană”.

Detalii despre proiect aici