Ruxandra-Maria PANTAZICĂ – două mențiuni la două olimpiade naționale, 2023Elevă a Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești, Ruxandra-Maria PANTAZICĂ, a obținut în acest an școlar două mențiuni oferite de Ministerul Educației la fazele naționale a unor Olimpiade Naționale. Rezultatele sunt o reeditare a performanțelor extraordinare din anul școlar anterior la aceleași competiții naționale.După Arad, Mențiune la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, a urmat Alba-Iulia, mențiune la Olimpiada Națională Interdisciplinară ,,Cultură și Spiritualitate Românească”.
O performanță reeditată în palmaresul personal și al Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești, care, și prin aceste rezultate, își consolidează statutul de unitate de învățământ de elită la nivel național.


Îi mulțumim pentru aceasta excepțională performanță, pentru aportul la imaginea instituției de învățământ, pentru efortul, munca și seriozitatea abordării performanței școlare la nivel de excelență.


Asociația Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești (APESMEP) a premiat în cadru festiv, elevii școlii care au avut rezultate deosebite la fazele naționale ale olimpiadelor naționale din calendarul Ministerului Educației.


Felicitări!