Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești, premiată cu Certificatul de Școală eTwinning 2021-2022eTwinning a felicitat azi pe site-ul oficial 2935 instituții de învățământ din Europa (78 din România) premiate cu Certificatul de Școală eTwinning 2021-2022.


,,Ne face plăcere să vă anunțăm că 2935 școli au primit Certificatul de Școală eTwinning în urma parcurgerii celor două etape ale procesului de înscriere. Aceste școli premiate sunt deschizătoare de drumuri, fiind recunoscute drept modele în domenii precum:

Certificatele reprezintă atât o recunoaștere a reușitei personale a profesorilor, cât și o confirmare a rezultatelor deosebite obținute de întreaga echipă eTwinning din aceste școli”.eTwinning oferă personalului didactic (profesori, directori, bibliotecari etc.) ce activează în şcolile din ţările europene participante o platformă de comunicare, colaborare, demarare de proiecte şi schimb de informaţii, pe scurt, un spaţiu în care să simtă că fac parte din cea mai palpitantă comunitate educaţională din Europa. eTwinning a devenit parte integrantă a Erasmus+, Programul UE pentru Educație, Formare, Tineret și Sport.
Școala noastră a implementat numeroase proiecte eTwinning. Profesorii scolii au desfășurat activități în cadrul cărora au consolidat dimensiunea europeană în educația pe care instituția noastră o oferă, activități pentru care profesorii și elevii implicați au primit Certificatul de calitate (Quality Label).
Activitatea Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești în ceea ce privește desfășurarea proiectelor eTwinning a fost recunoscută si pe plan european, numărându-se printre cele 78 de scoli din România și cele 2935 de scoli din Europa care au fost premiate anul acesta cu titlul de Școală eTwinning.
Recunoașterea din partea Centrului European eTwinning reprezintă, de asemenea, o recunoaștere a inovației, colaborării și profesionalismului de care profesorii și elevii noștri au dat dovadă.


Puteți consulta aici lista integrală a școlilor recompensate.