Premiile Școlii Mihai Eminescu Pitești la Concursul de videoclipuri ,,Apa pentru mine”Ziua Mondiala a Apei, sărbătorită anual la data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenției diferite aspecte legate de apă, de preocupările și provocările în gestionarea resurselor de apă.

Ziua Mondiala a Apei din anul 2021, având tema „Prețuiește apa“, este despre ceea ce înseamnă apa pentru oameni, adevărata ei valoare și modul în care putem proteja mai bine această resursă vitală și atrage atenția asupra celor 2,2 miliarde de oameni care trăiesc fără acces la apă potabilă.

Cu ocazia acestei zile, S.C. Apă Canal 2000 S.A. Pitești a organizat în cadrul Programul educațional Piky, concursul de videoclipuri ,,Apa pentru mine”, la care au participat 10 elevi ai școlii noastre atât din ciclul primar cât și gimnazial, care prin filmulețele video realizate, și-au exprimat ideile despre importanța apei în viața lor, cum influențează aceasta mijloacele de trai și bunăstarea familiei, cultura unui popor și mediul înconjurător.


În urma jurizării lucrărilor elevilor din școlile argeșene participante la concurs, elevii școlii noastre au primit următoarele premii:


Premiul I: Cotigă Vanessa Maria / Videanu Crina Daria –  clasa a III a C

Mențiune: Pîrvu Anastasia Elena – clasa a III-a D

Premiu Special: Berechet Florin Sebastian / Ionescu Yannis Ștefan / Stanciu Andrei – clasa a V-a G

Premiu Special: Ciobanu Ioana Alexandra / Moise Cristina Adriana / Ozair Miriam – clasa a VI-a C

Premiu Special: Berechet Andreea / Tudoran Amalia – clasa a VII-a A

Felicitări elevilor pentru efortul depus și creativitatea lor, precum și profesorilor coordonatori pentru implicare!