#Școala11IeriȘiAzi


Pe lânga multele critici aduse rețelei de socializare Facebook, nu putem să nu remarcăm schimbările pe care le-a adus compania americană în rândul societății. Unul din lucrurile interesante pe care le face este că reaminteste la intervale de timp, algoritmic stabilite, imagini, evenimente, clipe trăite și postate în trecut. Vrem, nu vrem, suntem raportați la trecut, atat noi ca indivizi, care sesizăm aceasta pe propriul cont, cât și implicit comunități de oameni care înlocuiesc ierarhiile tradiționale și care remodelează multe instituții din societatea noastră.

Dorim să împărtășim cu dumneavoastă unele amintiri din trecut, referitoare la evoluțiile din Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești, pe care ni le pune la dispoziție rețeaua de socializare, dar nu numai, apelând și la arhiva personală a oricăruia dintre noi, oamenii din această instituție de învățământ.

Pentru a evidenția asta, avem nevoie de cel puțin două fotografii ale aceluiași obiectiv vizat, efectuate din același unghi și de la aceeași distanță, care să reliefeze evoluția în timp a subiectului analizei. Ar fi bine să cunoaștem exact anii în care s-au făcut succesiv fotografiile.

Ne propunem, în acest fel, să lăsăm celor care vor duce mai departe imaginea și prestigiul instituției, o bază de date cât mai completă despre evoluția în timp a unității noatre de învățământ


Instantanee
25.08.2016-25.08.2019
din curtea interioară a școlii