Trofeul Junior GOOD VIBES 2021 pentru Patricia Mihail, elevă a Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu PiteștiÎn data de 8 mai 2021, s-a desfășurat la Pitești Festivalul “Good Vibes”, ediție hibrid anul acesta: live, cu trupa, pentru 33 concurenți din România selectați anterior din peste 100, și online , pentru 10 finaliști din 10 țări.

A fost un concurs de mare clasă, organizat impecabil, care a fost precedat de o săptămână de pregătire intensă, în care finaliștii din România au repetat  4-6 ore pe zi cu formația care i-a acompaniat.

Juriul ediției live l-a avut ca președinte pe compozitorul și interpretul Adrian Enache, fiindu-i alături Iuliana Marciuc, prezentator și producător TVR, Silvia Ionescu, regizor și producător TVR, alături de alți profesioniști în domeniul muzicii.

Miza concursului a fost, de asemenea mare: Trofeul Junior, în valoare de 1000 Euro, Trofeul Festival, categoria 14-21 ani, 1500 Euro, multe alte premii oferite de sponsori, în obiecte, dulciuri, apariții în emisiuni TV. Eleva noastră din clasa a VII-a D, Patricia Maria Mihail, care are deja o experiență bogată în lumea muzicii și multe premii internaționale obținute la concursuri din Europa și America, este câștigătoarea Trofeului Junior “Good Vibes”, categoria 10-14 ani și a premiului!

După un an în care nu am putut participa la niciun concurs live, am fost extrem de fericită să aflu că lucrurile intră, încet, pe un făgaș normal, iar festivalul Good Vibes va fi fizic pentru concurenții din România. Însă ce m-a motivat și m-a stimulat, cred, cel mai mult, a fost vestea că finala va fi live, cu trupa. Nu mai cântasem până acum așa. Știam că fi deosebit, deși foarte greu, și nu m-am înșelat- a fost extraordinar! Nu mă așteptam să câștig, au fost voci foarte bune, copii foarte talentați, pe mulți îi știam de la concursurile naționale și internaționale”, a declarat Patricia site-ului oficial al Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, www.scoala11.eu .Suntem mândri de tine, copil talentat și iți urăm un viitor frumos, în care darul tău să crească și să te împlinească!