Ziua Națională a Curățeniei – 16.09.2023

Dovedind responsabilitate față de mediul înconjurător, în data de 16.09.2023, 135 de elevi și profesori din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești, au participat la activitatea “Let’s do it, Romania”- ZIUA DE CURĂȚENIE NAȚIONALĂ.

Întâlnirea elevi-profesori-părinți a avut loc în curtea școlii și, în ciuda vremii ușor neprielnice, entuziasmul copiilor a dominat atmosfera. Împreună, s-au răspândit în împrejurimile școlii, în special în spațiile verzi ale blocurilor de pe strada Constructorilor și strada Tineretului, Piața Craiovei și Piața Smârdan, desfășurând activități de ecologizare, reușind să colecteze deșeuri de toate tipurile: plastic, metal, textile, sticlă etc.

Scopul activ al evenimentului a fost ca elevii să conștientizeze importanța grijii față de natură și protejarea mediului înconjurator, fiind  un gest de responsabilitate socială pe care școala noastră, împreună cu părinții și comunitatea locală, îl practică și promovează, cu convingerea că, astfel, viitorul sigur va arăta mai bine!

Mulțumim