Ziua Porților Deschise

Astăzi, 3 martie 2020, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Piteşti a organizat „Ziua porților deschise”, activitate prevăzută în calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare, care devine o tradiție frumoasă, prin care școala își prezintă oferta educațională. Vizitatorii, atât copiii, cât şi părinţii, au fost primiţi cu braţele deschise de către cadrele didactice ale unităţii.

În privirile micilor vizitatori se citea emoţia legată de noua călătorie în lumea cunoaşterii, călătorie în care vor porni din această toamnă, dar profesorii, alături de părinți și de colegii „mai mari” de la actualele clase pregătitoare, au fost alături de ei, reuşind să le spulbere temerile.

Îndrumaţi de către cadrele didactice ale claselor a IV-a, invitaţii au  vizitat spaţiile destinate claselor pregătitoare, laboratorul de informatică, amfiteatrul „Eminescu”, sala de sport, spațiile educaționale în aer liber din curtea școlii. Părinţii au purtat discuţii cu personalul unităţii şi au primit informaţiile necesare pentru înscrierea la şcoală.

Dragi copii, ne-a bucurat vizita voastră şi vă aşteptăm din toamnă să treceţi, cu încredere şi cu speranţă, pragul şcolii noastre!

Împreună vom construi o frumoasă poveste în care voi veţi fi personajele principale!

Ziua porților deschise

În data de 3 martie 2020, între orele 10.00-12.00, în Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești se desfăşoară activitatea ,,Ziua porţilor deschise”. În această zi, părinţii, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot purta discuții cu personalul unităţii de învăţământ implicat în această activitate.