#10mai, o zi aieveaPe 10 mai sărbătorim

de la prima apariție
a revistei


Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești  vă invită în data de 10 mai 2019, la ora 16, la Teatrul „Alexandru Davila” Pitești, să sărbătorim alături de invitați și de prieteni de suflet 50 de ani de la apariția primului număr al revistei noastre școlare „Aripi”.

Această publicație a strâns timp de jumătate de secol în paginile ei spiritul creator  al generațiilor de elevi ai școlii noastre, elanul lor spre înalt și spre cunoaștere.

Vom celebra cu emoție și cu recunoștință revista „Aripi” printr-un spectacol artistic oferit de elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești și prin lansarea unui număr special, „Aripi la Jubileu”, de înaltă ținută editorială și sentimentală.

Pentru mulți dintre primii autori publicați în revista „Aripi”, în 1969, acum 50 de ani, e ca un vis aievea să își vadă din nou numele într-o revistă care poartă același titlu, cu aproximativ același format, și care le-a adus inspirație, noroc și le-a ținut vie flacăra speranței atâta vreme, chiar și după ce în 1974 cenzura regimului comunist a interzis revista, urmând ca abia din anul 2004 sa mai vadă lumina tiparului, îngrijită fiind de un colectiv redacțional mereu tânăr și dedicat.

Tradiția s-a păstrat până astăzi și am ajuns acum la această frumoasă aniversare, prilej de bucurie și depănare de amintiri frumoase.


Le mulțumim tuturor instituțiilor și colaboratorilor noștri care, ca de fiecare dată, ne-au sprijinit în realizarea acestui eveniment, ce se anunță a fi încărcat de emoție și de strălucire!


Așadar, vă așteptăm pe 10 mai la Teatrul „Alexandru Davila” Pitești să-i urăm împreună revistei „Aripi” un călduros „La mulți ani!” și la cât mai multe apariții editoriale!