Echipa Școlii „Mihai Eminescu” Pitești a obținut primul loc!!

Proiectul sportiv iniţiat de Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, cu sprijinul Decathlon Pitești, Asociaţiei Judeţene Sportul Pentru Toţi Argeş şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş,  – „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” – a ajuns în faza finalelor.

Ediţia din acest an a fost un real succes, mai ales că s-au înscris 293 de echipe, un număr record, formate din aproximativ 3000 de elevi, la cele mai competitive şi complexe sporturi de echipă – fotbal (fete), volei (fete şi băieţi), baschet (fete şi băieţi) şi handbal (fete şi băieţi).

Acum, cele mai bune echipe se vor duela în etapa finală a campionatului.
În data de 6 decembrie 2018, orele 09.00 – 15.00, la Sala Sporturilor din Piteşti,  au avut loc finalele la baschet, fete şi băieţi, gimnaziu urban, rural şi liceu.

Festivitatea de premiere va reprezenta un moment special, deoarece va avea loc pe 10 decembrie 2018, în pauza meciului de baschet din Divizia A dintre BCM Piteşti şi CSU Sibiu, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor din Piteşti.

Festivăţile de premiere la fotbal, volei şi handbal vor avea loc imediat după încheierea competiţiilor.

Toate meciurile din faza finalelor vor fi arbitrate de către arbitri acreditaţi la fiecare disciplină sportivă, asistenţa medicală fiind asigurată de medici din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş.

Baschet băieți gimnaziu urban: Echipa Școlii “Mihai Eminescu” Pitesti a obținut primul loc!

Detalii despre proiect aici