A apărut „Aripi”, 93-94/2019Aripi 91-92/2019 (Ianuarie 2019), Aripi la Jubileu/2019 (Aprilie 2019), Aripi 93-94/2019 (Mai 2019) sunt trei realizări editoriale deosebite ale Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești în decursul a numai cinci luni, un efort necuantificabil al membrilor colectivului redacțional, elevi și profesori, al multor cadre didactice îndrumătoare, al colaboratorilor și prietenilor care ne-au sprijinit.

Vă mulțumim!

Am sărbătorit 50 de ani de când revista „Aripi” reprezintă un adevărat simbol al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești, 50 de ani în care noi, elevi și profesori deopotrivă, ne-am dedicat cauzei nobile a educației, atingând performanțe în toate domeniile.

La mulți ani!

Aripi” a încununat în timp, toate eforturile depuse, fiind un colaj de sentimente și amintiri pentru absolvenții școlii. An de an, ambiția de a fi cei mai buni, de a ne depăși limitele și de a explora s-a materializat în publicarea acestei reviste minunate pe care oricine ar răsfoi-o cu drag.

Să avem aripi pentru zboruri înalte!

La mai puțin de o lună de la lansarea numărului aniversar „Aripi la Jubileu”, purtător al nostalgicei teme a timpului, îndemn spre zborul către viitor al împlinirii tuturor visurilor, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” editează numărul 93-94 al revistei „Aripi

Să avem aripi ascuțite până la nori!