Cambridge Assessment English – Ediția a II-a la școala noastrăCu bucurie vă anunţăm că în data de 22 februarie 2020, şcoala noastră va da startul organizării celei de a doua ediţii de examene Cambridge, în parteneriat cu British Council România – Key English Test – atât pentru elevii şcolii noastre, cât şi pentru cei ce provin din alte şcoli din judeţ.

Candidaţii vor participa la 3 probe distincte:  proba de Speaking, proba de Reading şi Writing, proba de Listening – acestea cuprinzând o serie variată de itemi de evaluare a cunoştinţelor generale de limba engleză, dar şi specifice unor teme de interes pentru vârsta elevilor de gimnaziu. Acest examen vine în sprijinul elevilor care doresc să îşi dezvolte competenţele lingvistice şi care conştientizează nevoia verificării acestora într-un cadru diferit, în afara clasei şi cu examinatori externi.

Certificatul dobândit de elevi în urma promovării acestui examen reprezintă atât recunoaşterea internaţională a cunoştintelor acestora, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL), precum şi oportunitatea de a accesa o clasă cu profil bilingv la admiterea în liceu.

Vă amintim că vă puteţi pregăti suplimentar accesând o serie de materiale foarte utile, puse la dispoziţie gratuit de către British Council România:
• pentru proba de speaking, puteţi accesa acest 
link
• pentru proba de listening, puteţi accesa acest 
link
• pentru pregătire generală, găsiţi mai multe informaţii 
aici și aici

În vederea înscrierii la examenul din data de 22 februarie 2020, vă aşteptăm la sediul instituției noastre de învățământ, în perioada 11 noiembrie 2019 – 20 decembrie 2019, sau vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email examene.cambridge@scoala11.ro.