Gala Educației Argeșene

„În data de 05.10.2018, cu prilejul “Zilei Mondiale a Educației“, Inspectoratul Școlar Județean Argeș aniversează 50 de ani de la înființarea instituției, printr-o serie de activități reunite sub titulatura “Gala Educației Argeșene“.

Anul Centenarului Marii Uniri dobândește, din această perspectivă, o dublă valență, legitimând existența ISJ Argeș ca principală instituție de management educațional, având drept obiective prioritare asigurarea cadrului organizatoric și funcțional favorabil creșterii calității serviciilor efucative în școli, facilitarea performanțelor elevilor și ale cadrelor didactice și încurajarea unui parteneriat real între școală și comunitate.

Se marchează astfel o jumătate de secol în care Inspectoratul Școlar Județean Argeș a funcționat ca o punte între generații, ca un element de consecvență în evoluția spirituală, culturală și economică a județului nostru.

Prin această gală, organizatorii evenimentului își propun să-i reunească pe toți cei care au contribuit la atingerea excelenței în învățământul argeșean.”

Inspector Școlar General, Prof. Dumitru TUDOSOIU