Revista „Aripi” și revista „Alpha” au câștigat titlul de „Laureat” la etapa națională a Concursului de reviste școlare 2019În anul școlar 2018-2019 Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești a sărbătorit cu mândrie 50 de ani de la apariția revistei „Aripi”, cea mai longevivă revistă școlară din Argeș. Evenimentul a fost celebrat prin numărul „Aripi la jubileu”, apariție editorială cu mare încărcatură sentimentală, care a cuprins ideile și trăirile generațiilor de profesori și de elevi ce au facut parte din colectivele redacționale ale revistei de-a lungul unei jumătăți de veac.


Încununarea eforturilor colectivului redacțional al acestei apariții editoriale de excepție, „Aripi la jubileu”, a fost câștigarea titlului de „Laureat” la etapa națională a Concursului național de reviste școlare, organizat anual de Ministerul Educației Naționale, la care participă revistele câștigătoare ale etapelor județene din toată țara.


Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești își dovedește înalta ținută intelectuală şi prin obținerea al doilea an consecutiv a titlului de „Laureat” cu revista ştiinţifică „Alpha”, revistă care concentrează pasiunea cadrelor didactice și a elevilor școlii noastre pentru cunoaștere a universului și a legilor sale.


Putem spune cu mândrie că școala lui Eminescu din Pitești poartă peste veacuri spiritul acestuia de gazetar pasionat, care a conturat prin paginile publicate în reviste precum „Convorbiri literare”, „Curierul de Iași”, „Timpul”, „Fântâna Blanduziei” caleidoscopul vremurilor sale.