Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești, în parteneriat cu British Council România – Centru de Examen Cambridge Assessment EnglishŞcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Piteşti în parteneriat cu British Council România, este începând cu acest an, Centru de Pregătire pentru Examenele Cambridge Assessment English.

Instituția noastră de învățământ vă oferă posibilitatea de a susţine examenul Key English Test (K.E.T.), la sediul său din Pitești, str. Tineretului, nr. 4, în data de 15 iunie 2019.

Examenele Cambridge Assessment English sunt recunoscute de către instituţii de învăţământ şi antreprenori din toate ţările europene şi nu numai. Un certificat obţinut în urma susţinerii cu succes a unui astfel de examen, are recunoaştere internaţională şi atestă nivelul de cunoaştere a limbii engleze în conformitate cu normele europene. În plus, acest document vine şi în sprijinul elevilor care doresc să îşi echivaleze proba de cunoştinţe de limba engleză pentru admiterea la clasele cu program bilingv în liceu.

British Council România vine în sprijinul tuturor celor interesaţi cu o serie de materiale utile pentru îmbunătăţirea performanţei elevilor în vederea obţinerii certificatului dorit cu succes:
• pentru proba de speaking, puteţi accesa acest link
• pentru proba de listening, puteţi accesa acest link
• pentru pregătire generală, găsiţi mai multe informaţii aici și aici

De asemenea, pe pagina de resurse pentru adolescenţi a British Council Romania, veţi găsi suport educațional ce poate fi folosit cu titlu gratuit, accesând learnenglishteens.britishcouncil.org

În vederea înscrierii la examenul din data de 15 iunie 2019, vă aşteptăm la sediul instituției noastre de învățământ, în perioada 20 martie 2019 – 5 aprilie 2019, sau vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email examene.cambridge@scoala11.ro.