La mulți ani, 2024!Dragi elevi, dragi părinți, dragi cadre didactice, 

Înainte de a păși cu toții în noul an, vă rugăm să primiți sincerele noastre mulțumiri pentru efortul, implicarea și dedicarea deosebită pe care le-ați demonstrat în cursul anului 2023.

Grație angajamentului vostru, Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Pitești a reușit să fie pe un onorant loc 1 în clasamentul școlilor din Argeș, alcătuit în funcție de numărul mediilor de 10(zece) la examenul de evaluare națională. Acest succes este rezultatul muncii asidue depuse pentru promovarea unui învățământ și a unei educații de calitate.

De asemenea, salutăm performanțele extraordinare ale olimpicilor noștri naționali și internaționali, datorită cărora Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Pitești a fost premiată, pentru a doua oară consecutiv, la Gala Olimpicilor Internaționali, organizată de Ministerului Educației, la Teatrul Național ,,I. L. Caragiale” București. Este o realizare extraordinară pentru noi, singura instituție de învățământ preuniversitar din Argeș nominalizată la această manifestare prestigioasă. Acest succes subliniază nu doar abilitățile elevilor noștri, ci și dedicarea unui corp didactic remarcabil.

Mulțumim, de asemenea, părinților, partenerilor și colaboratorilor noștri, Inspectoratului Școlar Județean Argeș și Asociației Părinților Elevilor Școlii Mihai Eminescu Pitești, fără de care aceste realizări nu ar fi fost posibile. Împreună, construim un mediu educațional atractiv, într-un parteneriat solid.

Să privim cu încredere către anul ce vine, conștienți că împreună suntem capabili să atingem noi cote ale reușitei!

Vă dorim tuturor un sfârșit de an cu bucurie și un An Nou plin de realizări și prosperitate!

Echipa Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești