Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești înseamnă excelență în educație!Anul școlar 2021/2022 a adus cele mai numeroase și importante rezultate Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, din istoria participării elevilor săi la olimpiadele naționale și internaționale. Cu o colecție impresionantă premii și medalii, instituția de învățământ din Pitești se situează, de departe, pe primul loc la nivel gimnazial în județul Argeș, precum și pe unul din primele locuri la nivel național.


Rezultatele reprezintă o încununare a eforturilor depuse de-a lungul timpului de corpul profesoral, a sprijinului și încrederii acordate de părinții elevilor școlii în potențialul instituției de învățământ. Nu în ultimul rând, rezultatele reprezintă și o consecință a faptului că în perioada de pandemie, la nivelul instituției s-a derulat un învățământ de calitate, în condițiile existenței unui sistem performant de transmisie a cursurilor online.


Asociația Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești (APESMEP) a premiat, în cadru festiv, toți elevii care au avut rezultate la fazele națională și internațională ale olimpiadelor școlare.


Rezultatele care confirmă această poziție de top a instituției de învățământ, sunt:


Emanuel MAZĂRE, clasa a VIII-a


Ianis COJOCARU, clasa a VIII-a


Maria-Ruxandra PANTAZICĂ, clasa a VII-a


David MARGHIDAN, clasa a VII-a


Andrei-Vlad HAIDUCU, clasa a V-a


Mălina-Carla PAVEL, clasa a VII-a


Mario-Ștefan STAN, clasa a VII-a


Alexandra BADEA, clasa a V-a


Ioana ANDREICA, clasa a V-a


Irina-Ioana TACHE, clasa a VI-a


Răzvan-Mihai ARMAN, clasa a VI-a


Albert LIXANDRA, clasa a V-a


Alexandru Vasile LOGHINESCU, clasa a VI-a


Alexandru-Ștefan BĂBUȘI, clasa a VI-a


,,ARIPI”, Revistă de literatură și artă a Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești